Η ομάδα μας

ioanna

Ιωάννα Πασπάλα

M.Sc. Ph.D.
Αθλητικός Διατροφολόγος

Η Ιωάννα Πασπάλα γεννήθηκε στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, είναι Πτυχ/χος Φ.Α. του Α.Π.Θ. κάτοχος M.Sc. στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία – Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής με γνωστικό αντικείμενο στην αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας μέσω της Άσκησης και της Διατροφής. Έχει λάβει σειρά μετεκπαίδευσης τόσο στο γνωστικό αντικείμενο της Αθλητικής Διατροφής για τη Μεγιστοποίηση της Απόδοσης όσο της Κλινικής Διατροφής (I.S.S.N.International Society of Sport Nutrition, Depart. Of Sports Nutrition of Edinburgh Uni., Ι.O.C. Diploma in Sports Nutrition, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Είναι εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά σεμινάρια με ποικίλη θεματολογία που άπτονται του γνωστικού αντικειμένου των σπουδών της.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη στο αντικείμενο της Αθλητικής Διατροφής στο Τμήμα Υποδομών & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τον Ιούλιο του 2016 έως σήμερα ανήκει και στο Ιατρικό Επιτελείο της Α’ Ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως επιστημονικά υπεύθυνη στο αντικείμενο της Διατροφής και των Συμπληρωμάτων.